Mega

19.05.2016

Webdesign projecten zijn er in allerlei soorten en maten. Aan de ene kant heb je de zogenaamde one-pager, die maar één pagina nodig heeft om haar boodschap over te brengen. En aan de andere kant van het spectrum heb je een website als die van de Universiteit Maastricht. Toen we een jaar of drie geleden aan deze opdracht begonnen bestond deze website uit ongeveer 50.000 pagina’s.


lees verder

Thanks for sharing!

21.01.2016

Meteen in het nieuwe jaar zochten we modellen van alle leeftijden en uit alle hoeken en gaten van de wereld. En dat hebben we geweten! Voorlopig is het zonder twijfel de leukste klus van het jaar. En in het (dit jaar) 30 jarig bestaan van Zuiderlicht by far de omvangrijkste modellenwerfactie ooit. In totaal reageerden ruim honderd mensen. De inbox raakte behoorlijk in de war van zoveel enthousiaste reacties. De uitgaande mail stampte drie dagen lang overuren. Iedereen die de moeite nam zijn of haar mooie gezicht in beeld te laten brengen: duizendmaal dank! We wisten wel dat rondom Maastricht zoveel moois te vinden zou zijn, maar jullie plezierige deelname overtrof alles. You made our days!


lees verder

Killercell kunstkoffer project

28.11.2014

Tegenwoordig kent iedereen wel iemand in zijn omgeving die te maken heeft (gehad) met kanker. Het raakt ons allemaal. Soms is genezing mogelijk, maar voor uitgezaaide kanker is er nog steeds geen effectieve geneeswijze. In Maastricht UMC+ werken onderzoekers aan een remedie tegen uitgezaaide borst- en beenmergkanker die wel eens baanbrekend kan zijn. Ze ontwikkelen killercellen die kankercellen doden. Een soort pacmans dus. Voor dit onderzoek is veel geld nodig. Hoe krijg je dat bijeen?


lees verder

Welcome to Brightlands

18.09.2014

Sinds maandag heet de Limburgse kennisregio Brightlands. De campussen in Sittard-Geleen en Maastricht heten nu Brightlands Chemelot Campus en Brightlands Maastricht Health Campus. Universiteit Maastricht, Maastricht UMC+ en Zuyd gebruiken Brightlands als ‘Intel Inside’-merk voor hun onderzoeks- en innovatieprojecten. En de Provincie gebruikt Brightlands als één van de parels in zijn internationale Limburg-branding.


lees verder

Met FutureXpress naar het jaar 2020

28.03.2014

Vandaag is het zo ver. Vandaag steekt Lichting Zuid van wal. De generatie die in 2020 de wijde wereld in trekt. De generatie die nu nog in groep 8 van de basisschool zit. Bij die Lichting Zuid komt het jaar 2020 binnenkort zowat op het eigen schoolplein. De FutureXpress rijdt naar bijna 100 scholen in Zuid-Limburg. FutureXpress is een reizend theaterstuk, geproduceerd voor Lichting Zuid.


lees verder
  volgende
pijltje boven