poster_narrow_ZL_header_v2.svg
share

Is het een reddingsvest? Is het een zwemboei? Nee, het is Zuiderlichts nieuwste nieuwjaarsgeschenk! We verruilden de oude vertrouwde kalender voor een bijzonder limited edition affiche. Eentje met een (hopelijk) inspirerende boodschap. Lijst hem in. Hang hem op. Doe een ogentest. Wat jij wil. Wél hopen we dat je elke dag even aangemoedigd wordt om te bedenken of iets ook net even anders of beter kan. Klein of groot. We wensen iedereen 365 + 1 dagen vol creativiteit.

Zuiderlicht_Eindejaars affiche A2_poster frame mockup Maison Mockups_HR.jpg
Zeefdruk raam.png
Photo 21-12-2023, 13 13 25.jpg
Zeefdruk rek.png

Speciaal stukje Maastrichts design

Hoe kies je nou één design met zoveel ontwerptalent in huis? Nou, met een mini designcompetitie dus. Open voor alle Zuiderlichters. En met als enige restricties een thema en dat het ontwerp zeefdrukproof moest zijn. Na een interne stemronde kwam onze Renée als winnaar uit de bus met dit ontwerp (applaus!). Vervolgens werd het ontwerp 250 keer gezeefdrukt in twee kleuren en op luxe tactiel papier door Atelier Haven. Als kers op de taart hebben we'm ook nog met de hand genummerd. Heel veel plezier ervan!

20240111_162312.jpg
IMG_1662.jpeg

Ik vind'm prachtig:

Stuur ons een foto via instagram, e-mail of per post. Vinden we leuk! 

Ik heb er geen gekregen, maar wil er hééééél graag een:

Veel affiches zijn nog onderweg, dus wacht het even af. Duurt het toch te lang? Stuur dan een mailtje naar info@tdzuiderlicht.com. Dan kijken we of er nog een affiche beschikbaar is.

Leuk dat affiche, maar ik mis die kalender echt heel erg:

We hebben een nieuwe navulling gemaakt in kleine oplage, voor de echte fans. Laat het ons via info@tdzuiderlicht.com weten als je er graag een wil.

Geschreven door
Zuiderlicht
Volg ons op