Een wereld van verschil

17.05.2016

We aarzelden drie seconden. In september werden we gevraagd om mee te doen aan een competitie voor de nieuwe merkidentiteit van De Limburger. Wacht eens… de krant? Heeft die nog toekomst? Temidden van gratis nieuws, mondiale mediamerken en snelle digital natives? Maar toen de hoofdredacteur ons vertelde dat hem en uitgever Concentra/Mediahuis menens was, stapten we aan boord.


lees verder

Zuyderland. Zorg. Samen. Beter.

02.07.2015

Het fusietraject werd al jaren geleden ingezet, maar sinds begin dit jaar is de fusie van Atrium Medisch Centrum Parkstad en Orbis Medisch en Zorgconcern een feit. Na een bureau oriëntatie inclusief pitch viel de keuze op ons. De opdracht? Het ontwikkelen van een passende identiteit.


lees verder

Met ggz. Met ons.

09.03.2015

2014 was voor ons een druk merk-ontwikkeljaar. Na afronding van opdrachten als Brightlands, Envida, Mosa Scenes & Solids en Stadsgoud ontvingen we een ambitieuze vraag uit Noord- en Midden-Limburg. En wel van twee ggz-instellingen.


lees verder

Killercell kunstkoffer project

28.11.2014

Tegenwoordig kent iedereen wel iemand in zijn omgeving die te maken heeft (gehad) met kanker. Het raakt ons allemaal. Soms is genezing mogelijk, maar voor uitgezaaide kanker is er nog steeds geen effectieve geneeswijze. In Maastricht UMC+ werken onderzoekers aan een remedie tegen uitgezaaide borst- en beenmergkanker die wel eens baanbrekend kan zijn. Ze ontwikkelen killercellen die kankercellen doden. Een soort pacmans dus. Voor dit onderzoek is veel geld nodig. Hoe krijg je dat bijeen?


lees verder

1Limburg: het nieuwste nieuws meegemaakt

26.09.2014

Vorige week ging 1Limburg van start: het online nieuwsplatform van L1 en MGL (uitgever van Dagblad De Limburger en Limburgs Dagblad). Een primeur. Zo’n publiek-private samenwerking was er nog niet in de Nederlandse media. 1Limburg is dus een pionier. Calimero krijgt weer een knauw. Hoe zet je zo’n nieuw merk neer?


lees verder
  volgende
pijltje boven