S_Terra_1530_203RM_TM30-5.jpg
share

Na de Pattern Generator en de Viewer App zetten wij met Mosa weer een nieuwe stap in hun digitale dienstverlening: een 3D tegel-viewer.

3d-viewer-01-2cfbc1c6.jpg

De meeste architecten oriënteren zich online als ze tegels willen gebruiken in een gebouw. Foto’s geven dan een aardige eerste indruk, met name van de kleur. Maar Mosa zocht ook een mogelijkheid om het reliëf van de tegel te presenteren.

Bijna-natuurgetrouwe weergave

Door in Mosa’s nieuwe 3D tegel-viewer op een specifieke tegel te klikken, zie je ogenblikkelijk het patroon, het oppervlak en de dikte van die tegel. Zo neem je meteen de unieke eigenschappen waar van bijvoorbeeld de Quartz-serie met zijn kristalachtige deeltjes. Of de fraaie glans van de Classics Kho Liang Ie Collection.

Je kunt zelfs meer dan één tegel in 3D bekijken. Daarmee krijg je een realistisch beeld van die tegel in een hele vloer of wand. Deze bijna-natuurgetrouwe weergave maakt de juiste keuze voor architecten nog sneller en efficiënter. Mosa’s 3D tegel-viewer maakt gebruik van state-of-the-art webtechnologie: je hoeft geen nieuwe software te installeren. 

Bekijk de viewer op mosa.com.

3d-viewer-05-1a1d2b86.png
Geschreven door
Zuiderlicht
Volg ons op