Martin_p-afeb1feb.jpg

"Webdesign door Zuiderlicht: dat is de visuele kracht van een prijswinnend top 20 bureau, up-to-date advies en techniek en optimale service, allemaal dicht in de buurt."


Martin Wiersma, Senior Webdesigner en Partner bij Zuiderlicht

Top webdesign, uit Limburg

Wat betekent webdesign Limburg voor Zuiderlicht?

Webdesign Limburg betekent voor ons webdesign dat zich kan meten met de hoogste nationale standaarden op het gebied van design gecombineerd met hart voor en kennis van de regio Limburg. Zuiderlicht is diep geworteld in Limburg en levert al meer dan 30 jaar prijswinnend (web)design voor Limburgse klanten (en voor klanten in de rest van Nederland en in België). Het voordeel van Webdesign Limburg is het koppelen van lokale Limburgse service aan webdesign van de hoogste kwaliteit.

Neem contact met ons op

Een selectie van Limburgse webdesign projecten

We ontwerpen en realiseren regelmatig websites voor Limburgse klanten. Bekijk hieronder een selectie van onze webdesign Limburg projecten.

Student portal webdesign voor Maastricht University Limburg
Webdesign voor Brightlands campussen Limburg
Webdesign voor het Limburgse Cafe Sjiek
Webdesign voor het Limburgse Cafe Sjiek
Red dot voor Limburgs design

Waarom kiezen voor webdesign Limburg van Zuiderlicht?

Award winning webdesign

Zuiderlicht is 1986 opgericht en heeft zich in die tijd bewezen als Limburgs designbureau dat zich kan meten met nationale en internationale bureaus. Regelmatig valt ons design in de prijzen bij internationale design wedstrijden als de Red Dot Design Awards. Zuiderlicht was in Nederland een van de eerste bureaus die zich toelegde op digital design. Al sinds 1998 hebben we webdesigners in dienst die continu op de hoogte blijven van de nieuwste trends en best practices op het gebied van webdesign.

1 Limburg logo design


Een Limburgs webdesign hart

Hoewel onze focus op nationale en internationale ontwikkelingen op het gebied van webdesign ligt, zijn we een door en door Limburgs bureau. We leveren onze webdesign diensten aan veel Limburgse klanten. Door onze jarenlange ervaring met het werken voor Limburgse klanten kennen we de lokale markt goed en hebben we een uitgebreid netwerk in Limburg. Zo hebben we een centrale rol op ons kunnen nemen bij de ontwikkeling van de innovatieve samenwerkende Limburgse campussen die naar buiten treden onder de vlag van Brightlands. Ook zijn we al jaren betrokken bij de ontwikkeling van Limburgse internationale top design merken als Mosa en Clou.

Wie zijn we?

Zuiderlicht werkt met een team van 20 enthousiaste (web)designers, developers, projectmanagers, strategen en copywriters aan diverse design projecten, van groot tot klein. We zijn groot genoeg om grote uitdagingen met u aan te gaan en klein genoeg voor persoonlijk contact.

Neem contact met ons op


Meebouwen aan Limburg door meer dan design
 

lichtingzuid-artikel-555d9f3e.jpg

Maatschappelijk betrokken bij de toekomst van Limburg

We ondersteunen verschillende maatschappelijke initiatieven in Limburg die ervoor moeten zorgen dat in Limburg nu en in de toekomst een betere en aantrekkelijkere plek wordt om te wonen en te werken. We hebben, ter gelegenheid van ons 25 jarig jubileum, zelf een initiatief opgezet waar u misschien van heeft gehoord: Lichting Zuid. Daarmee probeerden we bewustzijn te creëren bij de toekomst van Limburg: de kinderen die nu op de lagere school zitten. In dit projecten bereikten we duizenden kinderen uit groep 8 met een inspirerend perspectief op hun toekomst. We werkten hierin samen met Limburgse partners door middel van een rondreizende toneelvoorstelling en een tv-serie.

 

Kiest u ook voor webdesign Limburg?

Als u net als ons waarde hecht aan webdesign van de hoogste kwaliteit, als u behoefte hebt aan een betrokken partner die met u meedenkt en een hart heeft voor Limburgse ondernemingen en als u behoefte heeft aan de service die alleen een lokale partner kan leveren, neem dan nu contact met ons op. 

Stel een vraag

Neem contact op

Nieuwsgierig geworden naar wat we voor u kunnen betekenen?