ph-blog-2.png
share

Met ingang van 1 januari 2020 worden de activiteiten van online marketingbureau Buttonplay in Maastricht overgenomen door Zuiderlicht en treedt oprichter/eigenaar Jeroen Huynen (1984) bij Zuiderlicht toe als partner en consultant.

Met de expertise die Jeroen met zich meebrengt, met een sterke online focus, bouwt Zuiderlicht zijn positie op het terrein van online marketing en communicatie verder uit. Hiermee kunnen we opdrachtgevers nog beter adviseren en ondersteunen bij hun vragen op het vlak van onder andere marketing automation en content marketing.

Jeroen_p.jpg
Jeroen_t.jpg
Managing director Peggy van Sebillen: 

"Merkstrategie, communicatie en design hebben vrijwel altijd een online component. Door de overname van Buttonplay en de komst van Jeroen kunnen we onze online marketing competenties verder uitbouwen en onze klanten laten profiteren van beter bereik, betere leads en trouwere klanten."

Door de overname van Buttonplay kunnen we onze klanten laten profiteren van beter bereik, betere leads en trouwere klanten.
Peggy van Sebillen
Managing Director, Zuiderlicht

Over Jeroen Huynen

Na zijn opleiding Communication & Multimedia Design verdiepte Jeroen aan de Universiteit Utrecht zijn kennis met de opleiding Nieuwe Media en Digitale Cultuur. Gewapend met een master richtte hij in 2009 Buttonplay op, waar hij online marketingstrategieën ontwikkelt en implementeert. Van persona workshop tot data-analyse. Het centrale begrip is hierbij steeds meetbaarheid. De door hem ontwikkelde content mapping-methode bleek bij veel organisaties een schot in de roos. Jeroen werkte onder meer voor Zuyd Hogeschool, Gemeente Maastricht, Mosa en Envida. Inmiddels heeft hij zijn strepen in online marketing en communicatie ruimschoots verdiend.

Over Zuiderlicht 

Zuiderlicht is een creative consultancy met branding, strategie, webdevelopment, communicatie, technologie en design als expertisegebieden. Hartje Maastricht werken 24 professionals met plezier en energie aan alle aspecten van wat we de totale brand experience noemen. In onze soort zijn we het grootste en meest prijswinnende bureau van Limburg en behoren we tot de top 20 van Nederland. Onze creativiteit benutten we om werk te maken dat ervoor zorgt dat de klant van onze klant van het merk zal houden. Met onder meer websites, digital services, merkidentiteiten, nieuwe inzichten, campagnes, communicatiestrategieën, visual en motion designs, dragen we bij aan het succes van onze opdrachtgevers én van onze regio.

Geschreven door
Eline Dekker
Volg ons op