share

Mijn vriend Rick en ik wonen nog maar pas samen. Nu we allebei thuis werken, leek me dat wel een extra stress-test. Ik had geen idee hoe dat zou uitpakken, maar het gaat hartstikke goed. Een paar maanden geleden zagen we elkaar alleen in het weekend en nu zijn we 24/7 samen. Die snelle overgang is dus heel goed verlopen! 

Iets geleerd 

Thuiswerken is definitief niks voor mij. Ik vermoedde dat al, maar ben er nu in bevestigd. Ik ben introvert en dacht daarom dat ik misschien wel een tijdje alleen zou kunnen werken, maar ik mis mijn collega’s enorm. Het spontane praatje. De geluiden om je heen. Die fijne buzz. Ik zit bij Zuiderlicht midden in de drukte: telefoontjes, koeriers, klanten die binnenkomen. Dat vind ik heel prettig. Nu leidt de stilte me juist af!  

Kluswerk bij Krista.png

Er is altijd iets te klussen.

Latch hook project Krista.png

Eindelijk aan het latch hooken.

Toch nog genieten 

We wonen hier sinds januari, dus moet er nog het nodige worden geklust in huis. Daar hebben we nu net wat meer tijd voor. Of om de omgeving te verkennen. Daar maak je normaal geen agendapunt van, maar dankzij onze lunchwandelingetjes doen we dat nu heel structureel. Ook de stekjes van mijn planten krijgen meer aandacht. Ik zit er nog net niet met mijn neus bovenop vanaf mijn thuiswerkplek. En tenslotte heb ik een heerlijk tijdrovende hobby erbij: ‘latch hooking’. De online course kocht ik maanden geleden al, maar nu ben ik eindelijk begonnen. Heerlijk rustgevend! 

Lunchwandeling Krista.png

Rondje om de kerk.

Stekjes bij Krista.png

Liefde voor stekjes.

Bijzonder moment 

Ik ben geen hamsteraar, dus het wc-papier begon op te raken. In onze supermarkt waren alle schappen natuurlijk leeg. Toen wist ik op Bol.com nog roze toiletpapier te scoren, maar dan wel meteen 96 rollen. Kijk, dat is voor mij als kleurenfetisjist natuurlijk helemaal top! Dus voor wie nog een rolletje wil...

Die stilte leidt mij juist af!
Krista Lahaye
Content / Project Manager, Zuiderlicht
Geschreven door
Zuiderlicht
Volg ons op