share

Dennis R. heeft, vindt hijzelf, de concentratie van een goudvis. Op de Kommel werken helpt dan toch de nodige concentratie te behouden. Daarom is hij daar als een van de weinigen soms toch in de studio van Zuiderlicht te vinden. Sinds de maatregelen er zijn, reist hij vanuit Sittard niet meer met de trein maar met bedrijfsauto 'Zoef' naar kantoor.  

Nieuwsgierig 

Tot nu toe volgde ik nooit zo het nieuws, maar sinds ik met Zoef naar kantoor rijd moet ik ‘noodgedwongen’ radio luisteren en krijg ik alles mee. Ik ben daardoor wel nieuwsgieriger geworden. Ik denk dat ik dit na de crisis misschien wel blijf doen.  

Niet thuis

Op zich heb ik alle faciliteiten thuis om te werken. Ik woon nog niet op mezelf, maar bij mijn vader. Net als mijn broer die aan Zuyd Hogeschool studeert. Recentelijk heb ik een eigen huis in Sittard gekocht, maar tot juni woon ik nog bij mijn vader.  

7a54ba91-1e77-4ea0-bed9-af3a4c830b02.jpg

Zoef als reisgezel.

Keukenstoel 

Als je thuis werkt moet je wel even aandacht besteden aan je werkplek. Niet te lang op een keukenstoel zitten. Goede muziek aanzetten. Maar ja, je zult het zonder fysiek aanwezige collega’s moeten doen. Die zijn er op de Kommel ook bijna niet. Ik mis ze wel. Het is fijn om af en toe bij elkaar te buurten. Met de paar collega’s die er zijn, hebben we niet echt een nieuw ritueel. We hebben muziek in de ochtend, dat is wel de grote highlight. Robin bedient de speakers en af en toe zetten we muziek even echt hard. Voor mij mag het wel chill zijn of lekkere herrie. Dit zijn mijn actuele afspeellijsten.

Ik ben wel nieuwsgieriger geworden.
Dennis Roverts
Designer / Motion designer, Zuiderlicht
dennisrtoetenbord.jpg
cod.jpg

Positief 

De natuur komt er beter uit nu er minder mensen zijn die alles kapot maken. Maar verder ben ik niet zo positief, ik heb wel wat drukte om me heen nodig.  

Poolen 

Ik mis het meeste het op stap gaan in het weekend; drinken, bioscoop of poolen met vrienden. We doen elk weekend wel iets. De eerste tijd gingen we nog naar elkaar toe, maar nu doen we helemaal niks meer behalve gamen. Daardoor kom ik ze elke dag online tegen. Call of Duty is het voornaamste wat ik dan doen; verslavend om lekker te schieten.  

Bijzonder moment 

Er gebeurt te weinig.  

Geschreven door
Eline Dekker
Volg ons op