Z_Zomer-08.jpg
share

Zomer. Bij Zuiderlicht omarmen we dit seizoen. Want de zomer zit vol pluspunten. Lekker met blote benen de zon in. Even geen klok kijken of calls opstarten. Inspiratie opdoen. Een momentje nemen om op te laden. Of de luwte op kantoor juist benutten om de creativiteit volop te laten vloeien. Iedereen maakt er op z'n eigen manier een mooie tijd van. Een greep uit de plannen, dromen en het ultieme zomergevoel van onze Zuiderlichters...

Lekker veel klagen dat het te warm is maar toch genieten van de warmte. Even de Hollandse spirit erin houden.
Dennis R.

Dean trekt met een tent de natuur in. De lange zomeravonden deelt hij het liefst met vrienden en familie of een goed boek en een speciaalbiertje. 

Dean natuur.jpg
Peggy grapje.jpg

Peggy vierde de zomer met een bezoek aan het fotofestival in Arles. Ze omarmt volop dat laissez-fair-gevoel: "wat zullen we vandaag eens doen?"

Onderweg zijn is voor mij het ultieme vakantiegevoel. Zo stond deze zomer eigenlijk een rally in Zuid-Engeland samen met mijn zoon op het programma.
Bert
Rik en Quinn.png

Riks hoogtepunt is de geboorte van dochter Fleur. Verder gaat hij vooral genieten van zijn gezin, de zon en het zwembad.

Eline gaat klussen en verhuizen.Dat wisselt ze af met shotjes zee en strand, uitslapen, fietstochtjes en waardevolle momenten met z'n vieren. 

Eline 4.jpeg
De zomer is voor mij een tijd voor nieuwe inspiratie. Even pauze, opladen en volledig open staan. Dat kan voor mij het beste in de natuur. Helemaal offline.
Dennis H.

Voor Jeroen is zomer buiten leven... dit jaar zal hij echter ook veel tijd binnen doorbrengen: hij kocht onlangs een huis / B&B in het Heuvelland.

B&B Jeroen.jpg
Carlijn vakantie.jpg

Dit is Carlijns lievelingsseizoen! Blote benen. Drankje. Festivalletje. Op vakantie. Lange avonden buiten. ZON. Kortom: genieten...

Ik hoopte weer eens dat festivalgevoel te ervaren. Dan maar kamperen bij Kallumaan en late BBQs met vrienden. The next best thing!
Jochen
RT_BERGLIFTEN KUNNEN ONS NIET HOOG GENOEG GAAN.JPG

Slow living met minimale middelen in de Franse natuur. Samen met zijn gezin. Dat is wat Ruud T gaat doen om zijn accu op te laden.

Krista geniet met volle teugen van ijsjes en blote benen. Door haar Sneeuwwitje-look hoort daar helaas ook smeren met factor 50 bij.

Krista blote benen.jpg
Van een full house tijdens de lockdown naar het uitvliegen van mijn twee kinderen. Mijn zomer staat dus in het teken van verhuizen (en bijkomen ;) )
Martin

Maud viert haar zomers steevast op de camping in Zwitserland. Al hardlopend, zandkastelenbouwend en genietend van lekker eten en haar gezin.

Maud 9.jpeg
Jules 2.png

Na het volgen van de Tour de France is het aanpakken voor Jules: 2 van zijn 3 zonen gaan op kamers wonen. Maar hij wil zeker ook nog even weg.

Ik ga voor het eerst rondreizen met een camper, op de bonnefooi. Genieten van kleuren en structuren in de natuur. Musea bezoeken. Rondstruinen. Heerlijk!
Melianthe
Angele bloemen.jpg

Angèle vind je 's zomers buiten. Genietend van haar tuin, kijkend naar de lucht en de vogels of op straat kletsend met wie ze ook maar tegenkomt.

'Niks moet, alles mag' is het zomermotto van Robin. Hij verheugt zich op zijn 'echte' vakantie: rondtrekken tussen Garda en de Alpen.

Robin speciaalbiertje.jpg
Het ultieme vakantiegevoel had ik toen ik klein was en nergens aan hoefde te denken. Komt dat ooit terug?
Ruud W
Geschreven door
Zuiderlicht
Volg ons op