SG_1 Minimal White_SERENE-3000.jpg
share

Hoe leuk is dit? Mosa gaat de consument weer bedienen! Tot voor kort waren Mosa-tegels er alleen voor professionals. Maar onder de naam Motto by Mosa zijn ze nu ook voor consumenten verkrijgbaar.

Motto by Mosa thumb 1.jpg

Tegelconcept voor de consument

Motto by Mosa biedt designtegels die passen bij ieders eigen interieurstijl. Voor de vloer zijn er tijdloze tegels geïnspireerd op beton, zand en hout. Voor de badkamer stelden de ontwerpers van Mosa perfecte tegelcombinaties samen. Binnen zes sferen kan de klant eenvoudig een tegelmix kiezen voor vloer en wand die past bij zijn wensen én budget: expressief of sereen, aards of sjiek, gezellig of industrieel. Kleurrijk of minimalistisch. Met of zonder bijzondere patronen. 

mottobymosa.com_sferen_2.png
mottobymosa.com_noble.png
mottobymosa.com_serene.png

Branding en marktintroductie

Voor deze compleet nieuwe strategie werkten we intensief samen met een uitgebreid Mosa-team. Die nieuwe strategie is nodig, omdat consumenten iets heel anders verwachten van tegels (en de tegelproducent) dan een architect. Vanuit die andere mindset werkten we aan verschillende aspecten van de branding en introductie van Motto by Mosa. De positionering van het merk bijvoorbeeld, waarbij we de focus leggen op het keuzegemak in de showroom en online. We werkten samen aan naamgeving, logo en brand design. Daarnaast ontrafelden we de customer journey en bouwden we op basis daarvan een gebruiksvriendelijke badkamer-configurator. En tot slot creëerden we Motto-content met een heel eigen tone-of-voice.

mottobymosa.com_configurator.png
mottobymosa.com_muur.png
mottobymosa.com_tegel.png

Doelgroepgerichte (beeld)taal

De naam Motto benadrukt dat Mosa tegelcombinaties met specifieke sferen ‘kant-en-klaar’ heeft samengesteld. De fotografie is – in vergelijking met die voor het segment van professionals – een stuk intiemer en persoonlijker. In gewone mensentaal leggen we de voordelen van tegels uit, waarom ze zo goed samengaan met vloerverwarming en hoe je ze mooi schoon houdt. Dat hoef je een architect of tegelzetter allemaal niet uit te leggen! 

Motto by Mosa is te bekijken en bestellen in diverse showrooms van Douglas & Jones. Meer informatie vind je op mottobymosa.com.

Geschreven door
Martijn Kagenaar
Volg ons op