Push CMC Gallery_10104 header.jpg
share

Push Braces is een internationale speler in de wereld van orthopedische braces. Voor de duimbrace CMC en MetaGrip introduceerde Push onlangs een bredere maatrange. Dat is goed nieuws voor de doelgroepen die Push bedient - zowel  fysiotherapeuten en andere doorverwijzers als de eindgebruiker.  Samen met Push ontwikkelden we daarom campagnebeeld voor diverse doeleinden.

Push CMC Gallery_10027.jpg
Push CMC Kitchen_0001.jpg

Om te zorgen dat de beelden voor langere tijd inzetbaar zijn keken we verder dan de nieuwe maatvoering alleen. Zo was er bijvoorbeeld aandacht voor het gemak waarmee je de brace zelf aanmeet en aanbrengt en de praktische voordelen van het materiaal. Het beeld laat ook zien wat de brace voor eindgebruikers doet: het terugwinnen van hun bewegingsvrijheid. ‘Push for freedom‘ is immers niet voor niets de merkbelofte van Push Braces. 

Zuiderlicht begeleidde de ideevorming en boodschap en verzorgde daarnaast alles wat er bij een shoot komt kijken. Van coördinatie en art direction tot het regelen van locaties, modellen en props met een internationale uitstraling. We haakten Hugo Thomassen aan voor fotografie en vonden in Submedia een partner voor bewegend beeld. Inmiddels zijn de video en promotionele beelden beschikbaar gesteld aan distributeurs over de hele wereld.

Push_CMC_Kitchen_0006_thumb.jpg

Met dank aan: Sueli Brodin, André Terlingen, Mathieu Bruls, Wim Ortjens, Yvonne Duut en Babette Kessels.

Geschreven door
Carlijn van Selst
Volg ons op