CMS instructie

Zelf je site actueel houden. Met hulp van Zuiderlicht.

Stabiliteit, support, lage kosten, hoge flexibiliteit en security: dat zijn de belangrijkste zaken bij de keuze voor een CMS. Zuiderlicht werkt sinds 2011 met Concrete5, een zeer gebruiksvriendelijk open source content management systeem. Met dit systeem kunnen jullie de website zelf voorzien van nieuwe informatie, zoals teksten, links, afbeeldingen, formulieren en video's, zonder kennis van html. Een wereldwijde community werkt continu met deze software. Minstens zo prettig is dat voor het gebruik van dit CMS geen licentiekosten gelden.

In de meeste gevallen nemen onze opdrachtgevers op kwartaalbasis technisch onderhoud af en maken we afspraken over snel en soepel support om alle dagelijkse vragen op te lossen, nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen of gewoon te ondersteunen bij het up tot date houden van de site.

Instructievideo Concrete 

In onderstaande video leggen we je in vogelvlucht het gebruik van het CMS uit. Wanneer we voor jou een site bouwen, krijg je daar vanzelfsprekend altijd een degelijke instructie bij.

Heb je vragen? Bel ons gerust. We helpen je graag.

ZUIDERLICHT_BESPREEKKAMER 7_scaled.jpg
ZUIDERLICHT_OVERLEG OP 3 2_scaled.jpg
ZUIDERLICHT_STUDIO 2_scaled.jpg
ZUIDERLICHT_PINGPONG 2_scaled.jpg