flip_header.gif
share

Met ingang van 1 juli 2022 heeft Zuiderlicht zich aangesloten bij Total Design (Amsterdam). De manier van werken van Zuiderlicht sluit goed aan bij die van zijn ‘grote broer’.

We kijken allebei met een inhoudelijke en integrale blik naar technologie, branding en design en zijn ook beide uit op het leveren van de allerbeste kwaliteit in digitale toepassingen, design en campagnes. Ook varen we beide een progressieve koers en hebben we een sterke naam in ons vak.

Zuiderlicht '22_38539.jpeg
Zuiderlicht '22_38586.jpeg

De samenwerking met Total Design levert ons – en vooral onze opdrachtgevers – verrijking dankzij meer toegang tot en verdieping in onze expertises. We kunnen over en weer profiteren, niet alleen van vakkennis, maar ook kennis van markten, klanten en regio’s. Al met al geeft de samenwerking beide bureaus een impuls. Voor onze relaties zal er in principe geen verandering merkbaar zijn (tenzij je dat graag wilt): je zult blijven werken met dezelfde personen bij Zuiderlicht waarmee je tot nu toe gewend bent te werken. Ben je benieuwd naar Total Design? Vraag een van ons gerust om je daar te introduceren.

960x540_Z-plus-TD.gif

Ondernemende teams

Hoe ziet de leiding bij Zuiderlicht er vanaf 1 augustus uit? Zuiderlicht blijft een eigen bv met eigen leiding en de opvolging van Peggy is van binnenuit geborgd. Deze wordt gevormd door 3 ondernemende, inhoudelijke teams: Team Strategy, Team Technology en Team Design. In elk team is de verantwoordelijkheid gelegd bij een inhoudelijke creative lead en een teamlead. In de komende nieuwsbrieven laten we de nieuwe leiding aan het woord.

Vragen over de verschillende teams?

Team Strategy | Eline Dekker | 043 205 83 01 | eline@zuiderlicht.nl
Team Technology | Maud van Bilsen | 043 205 83 06 | maud@zuiderlicht.nl
Team Design | Carlijn van Selst | 043 205 83 02 | carlijn@zuiderlicht.nl

Zuiderlicht '22_38619.jpeg

Over Total Design

Total Design is een onafhankelijk designbureau uit Amsterdam. Het bureau is opgericht in 1963 en is bekend van de huisstijlontwikkeling voor Randstad, de bewegwijzering van Schiphol en het ontwerp van het Nederlandse paspoort. Total Design bouwt en versterkt merken door de multidisciplinaire toepassing van technologie, branding en communicatie. Opdrachtgevers zijn onder meer ING Bank, Bellingcat, ProRail, Nationale Nederlanden, Hema, Aegon, VNO-NCW, DPG Media, Radboud Universiteit en het Duitse TÜV. 

Over Zuiderlicht

Ons ken je natuurlijk: Zuiderlicht is een creative consultancy in Maastricht. We helpen  organisaties om beter te presteren door ze zichtbaar en onderscheidend te maken, betere services voor ze te ontwikkelen en tools en concepten te bedenken waardoor ze aantrekkelijker worden voor hun doelgroepen. Met ruim 20 creatieve experts in strategie,  branding, design, communicatie en technologie werkt Zuiderlicht aan het succes van zijn opdrachtgevers. Zuiderlicht werkt onder meer voor Royal Mosa, ARP Nederland, Brightlands, Formani, Woonpunt, HEVO, LIOF, Maastricht University, Nea International, Sevagram en Theater aan het Vrijthof.

Geschreven door
Zuiderlicht
Volg ons op