ZL_header-images-BLOG-04.jpg
share

Ben je op zoek naar een coronaproof vergaderplek, een locatie voor een 'heidag midden in de stad' of een fotostudio? De ruime loft van ons pand aan de Kommel is van alle gemakken voorzien en beschikbaar voor verhuur.

Locatie en capaciteit

Op de bovenste verdieping van ons kantoor bevindt zich een fijne ruimte met veel daglicht. In hartje Maastricht met een betoverend uitzicht op zowel het Kruisherenhotel als de daken van de Brusselsestraat. Ideaal voor vergaderingen, presentaties, brainstorms of werksessies. De loft biedt ruimte aan groepen tot 25 personen. In verband met corona en de anderhalve meter afstand kunnen er op dit moment echter maximaal 8 personen terecht. De huur bedraagt € 150 per dagdeel of € 250 per dag.

ZUIDERLICHT_PAND 2_scaled.jpg
ZUIDERLICHT_OVERLEG OP 3 2_scaled.jpg

Multifunctionele ruimte

De loft is gemeubileerd en van alle gemakken voorzien. Je hebt de beschikking over tafels en stoelen voor een werksessie of presentatie, maar ook over zitbanken en fauteuils voor een meer informele setting. Deze flexibiliteit in opstelling zorgt ervoor dat je ook breakout-sessies in de ruimte kunt faciliteren. Er hangen twee grote whiteboards, waarop ook gebeamd kan worden. Een beamer en speakers zijn aanwezig. Even het hoofd leegmaken? Hou dan een korte break op het balkon of speel een potje tafeltennis.

Fotografie

Ook voor fotografie is deze ruimte uitstekend geschikt. Veel wit, en bovendien heel veel daglicht. Je kunt gebruik maken van verschillende achtergrondrollen en studioverlichting.

ZUIDERLICHT_PINGPONG 2_scaled.jpg
Even ontspannen met een potje tafeltennis of een deuntje op de piano.

Praktische zaken

De loft is bereikbaar per trap en lift, en beschikt over een eigen toiletruimte. Er is een keuken met o.a. koffiezetapparaat, waterkoker, servies en bestek, koelkast en een vaatwasser. Jullie kunnen gebruik maken van aanwezige basisproducten als koffie, thee, melk en suiker. Lunch, vlaai en andere dranken verzorgen wij niet, maar mag je uiteraard meenemen of laten bezorgen. Weet je geen leverancier in de buurt of wil je een keer iets anders proberen? We helpen je graag aan de beste adresjes voor belegde broodjes en meer.

Zuiderlicht team HT8_3846_KLEIN.jpg
Een frisse neus of koffiebreak op het balkon.

Reizen & parkeren

De Kommel is goed te bereiken met het openbaar vervoer en ligt op loopafstand van het stadscentrum van Maastricht. Je fiets kun je op ons binnenplein veilig stallen. Het aantal parkeerplaatsen is helaas beperkt. In overleg is het mogelijk om één van onze parkeerplekken te reserveren. Meer auto's? Dan zijn betaald parkeren in de straat of in de parkeergarage onder het Vrijthof alternatieven.

Angele_t.jpg
Angèle Meisters
Office Manager

Meer weten?

De loft reserveren of meer informatie over de ruimte en voorzieningen? Neem dan contact op met Angèle.

Geschreven door
Krista Lahaye
Volg ons op