kommel18.jpg
share

De 200 project- en changemanagers, consultants, maintenance designers, engineers en planners van expertisebureau PDM helpen opdrachtgevers als ASML, BASF en Sibelco met het vergroten van hun voorsprong en het versnellen van hun innovatiekracht.

Zuiderlicht begeleidde het internationale bedrijf bij de herpositionering – één visie, één missie, één PDM – en maakte die vervolgens tastbaar in alle digital en non-digital middelen van PDM, waardoor verbinding en overzicht tot stand kwamen. In de krachtige, kleurrijke huisstijl speelt de forward slash (de Nike-swoosh van PDM) een centrale rol.

pdm_intranet_mockup_alt.jpg

Een van de opvallende projecten binnen het identiteitsverhaal van PDM is de ontwikkeling van een volledig, attractief en super smooth intranet. PDM'ers vinden hier alles wat ze zouden kunnen willen weten over PDM: van elevator pitch tot eigen toolkit met achtergrond voor LinkedIn en downloadable templates die de uitvoering van hun werk perfect faciliteren. Zo werkt het intranet als overal beschikbare thuisbasis voor de medewerkers waarvan een groot deel op locaties van klanten actief is.

Geschreven door
Eline Dekker
Volg ons op