Design is business

15.02.2017

Goed design is geen luxe kostenpost, maar een weloverwogen investering in succes. Nog niet iedereen is zich daarvan bewust. Gelukkig is daar nu hulp (uit onverwachte hoek): Netflix met acht portretten van topdesigners in "Abstract". Verplichte kost voor ondernemers, bestuurders en andere beslissers met ambitie.


lees verder

Swingstate Limburg

27.01.2017

Marcia Luyten en Petra Stienen zetten met onder meer Connie Palmen, Twan Huys en Wim Pijbes hun tanden in de vraag “Wat kan de Randstad van Limburg leren?” Bemind als buitenland, bespot om al het andere. Maar Limburg is ook een succesvol laboratorium voor internationalisme, kunst en nieuwe economie.


lees verder

Ladders & Bananen

01.03.2016

Door de grote opkomst voor de lezing van 25 februari verplaatste onze maandelijkse ‘lezing op de loft’ zich deze keer naar het Theater aan het Vrijthof. Op het podium Cyriel Kortleven, een spreker met meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied van creativiteit en innovatie. ‘Ladders & Bananen’ werd een inspirerende avond rondom het thema creativiteit en innovatie. Van kaarttruc tot golven van verandering en van ideakillers tot giga-dromen.


lees verder

1Limburg: het nieuwste nieuws meegemaakt

26.09.2014

Vorige week ging 1Limburg van start: het online nieuwsplatform van L1 en MGL (uitgever van Dagblad De Limburger en Limburgs Dagblad). Een primeur. Zo’n publiek-private samenwerking was er nog niet in de Nederlandse media. 1Limburg is dus een pionier. Calimero krijgt weer een knauw. Hoe zet je zo’n nieuw merk neer?


lees verder

Welcome to Brightlands

18.09.2014

Sinds maandag heet de Limburgse kennisregio Brightlands. De campussen in Sittard-Geleen en Maastricht heten nu Brightlands Chemelot Campus en Brightlands Maastricht Health Campus. Universiteit Maastricht, Maastricht UMC+ en Zuyd gebruiken Brightlands als ‘Intel Inside’-merk voor hun onderzoeks- en innovatieprojecten. En de Provincie gebruikt Brightlands als één van de parels in zijn internationale Limburg-branding.


lees verder
  volgende
pijltje boven